Cele mai bune tendințe de modă pentru primăvara 2023

Primăvara este momentul perfect pentru a-ți actualiza garderoba și a adăuga noi piese care să îți pună în valoare stilul personal. În anul 2023, există câteva tendințe de modă care vor fi în centrul atenției, iar în acest articol, vom discuta despre cele mai bune dintre ele.

  1. Culoarea roz intens

Pentru primăvara 2023, se anunță o revenire a culorii roz intens, atât în tonuri deschise, cât și în tonuri mai închise, mai aproape de magenta sau de rozul șocant. Această culoare se va vedea în piese vestimentare diverse, de la rochii și sacouri, la pantaloni și bluze, și va fi o alegere excelentă pentru a adăuga o notă de feminitate și prospețime oricărei ținute.

  1. Croiul oversized

O altă tendință majoră în moda primăverii 2023 este croiul oversized. Acesta este perfect pentru a crea un look casual și relaxat, și poate fi integrat în diferite piese vestimentare, cum ar fi pulovere, jachete sau pantaloni. Croiul oversized poate fi accentuat prin utilizarea unor materiale mai fluide, precum bumbacul sau inul.

  1. Rochii și fuste cu volane

Rochiile și fustele cu volane vor fi și ele la mare căutare în primăvara 2023. Volanele pot fi integrate în diferite stiluri de rochii și fuste, de la cele romantice și boeme, până la cele mai moderne și minimaliste. Aceste detalii adaugă o notă de dinamism și feminitate oricărei ținute, iar dacă sunt alese în culori pastelate sau florale, pot fi perfecte pentru o zi de primăvară.

  1. Cizme cu toc înalt

Pentru încălțăminte, cizmele cu toc înalt sunt o tendință de modă care va persista și în primăvara 2023. Acestea pot fi alese în diferite culori și materiale, iar dacă sunt combinate cu o fustă sau cu o rochie, vor adăuga o notă de eleganță și feminitate oricărei ținute.

  1. Accesorii colorate

În privința accesoriilor, pentru primăvara 2023, se vor purta bijuterii și genți colorate. Acestea pot fi alese în culori pastelate sau în tonuri mai puternice, precum galbenul sau portocaliul. Aceste accesorii vor adăuga o notă de prospețime oricărei ținute și pot fi combinate cu diferite piese vestimentare.

Previous post Thailanda: Descoperă frumusețea și aventura în 12 destinații uimitoare
Next post Cum să îți construiești garderoba perfectă: sfaturi și trucuri de la experți