Cat costa un implant dentar si ce avantaje iti asigura?

Vrei sa te bucuri de o dantura frumoasa si completa, datorita careia sa zambesti, sa mesteci, dar si sa vorbesti corect, fara a te mai simti jenat vreodata in preajma altor persoane?

Atunci cand, din pacate, ai unul ori mai multe goluri la nivelul danturii, inseamna ca este momentul oportun sa descoperi cat costa un implant dentar pret accesibil, dar si care sunt avantajele de care te bucuri astfel. Medicina moderna iti pune la dispozitie solutii excelente, de care nu trebuie sa eziti sa beneficiezi!

Cum poti afla cat costa un implant dentar pret accesibil?

Pentru a descoperi care este pretul pe care trebuie sa il achiti pentru un implant dentar, important este sa iti faci o programare la un medic stomatolog. Specialistul se ocupa intai de evaluarea starii tale de sanatate si chiar este posibil sa iti ceara sa faci cateva radiografii, pentru a putea descoperi cum se prezinta radacina ta si daca mai exista suficienta masa osoasa, de care se poate folosi pentru aplicarea implantului. Ulterior, dupa acesti primi pasi, medicul iti va oferi un pret estimativ pentru tratamentul care se impune.

Ce este, propriu-zis, un implant dentar?

Despre implantul dentar este foarte important sa stii ca reprezinta, de fapt, un stalp ori un cadru metalic ce iti este aplicat sub gingie, direct in osul maxilar, prin intermediul unei interventii chirurgicale. Ulterior, dupa ce implantul este asezat, medicul sprijina pe acesta dintele artificial de care ai nevoie. De asemenea, este important sa stii ca daca nu ai suficienta masa osoasa, in care stomatologul sa poata sprijini implantul, vei avea nevoie si de o interventie de augmentare a acestei mase.

De ce este recomandat implantul dentar, in detrimentul protezei?

Daca proteza dentara este o solutie temporara, pe care o poti scoate ori de cate ori iti doresti, implantul dentar este o solutie permanenta, de care te poti bucura o perioada foarte indelungata. In acelasi timp, este bine sa stii ca nici proteza dentara, nici puntea dentara care iti pot fi montate pe implanturi nu aluneca de-a lungul vremii si nici nu migreaza, ajutandu-te astfel sa mananci, dar si sa vorbesti linistit.

Implantul, similar unui dinte natural

Un alt avantaj, pe care sa il iei in considerare in privinta implantului este acela ca el te ajuta sa obtii un dinte arficial extrem de asemanator dintelui natural, pe care l-ai pierdut. Specialistul la care apelezi analizeaza restul danturii, iar atunci cand realizeaza coroana cu care imbraca implantul foloseste un material de o culoare cat mai apropiata dintilor tai naturali. Astfel, la finalul tratamentului, nici macar nu vei observa o diferenta intre dintele arficial si restul dintilor.

Durata de viata sporita

Despre implantul dentar mai trebuie sa ai in vedere faptul ca are o durata de viata extrem de indelungata, care poate ajunge chiar si pana la 20 – 25 de ani, datorita modului in care este realizat. Igiena orala este esentiala in aceasta perioada. De aceea, este bine ca dupa fiecare masa sa iti periezi foarte bine dintii, pentru a indeparta resturile alimentare. In acelasi timp, foloseste un irigator bucal, datorita caruia ai grija in mod atent de dantura ta si, ori de cate ori simti nevoia, mergi la medicul stomatolog!

Apeleaza cu incredere la FamilyDent.ro! Aici beneficiezi intotdeauna de servicii excelente, datorita carora poti fi sigur ca dantura ta este bine ingrijita si ca elimini orice problema, indiferent de natura acesteia. Tot in cadrul acestui cabinet iti poti pune si un aparat dentar: https://familydent.ro/aparat-dentar/, daca este nevoie si poti spune adio cariilor, dar si problemelor legate de estetica dintilor tai!

Date de contact:

Email: info@familydent.ro

Telefon: 031 229 7087

Previous post Investorhood, în The London Economic, despre ce pericole implică lipsa educației financiare: Platforma nu se concentrează doar pe câștiguri rapide, ci pe o înțelegere aprofundată și gestionarea riscurilor
Next post Vrei să devii trainer? Eurodeal te pregătește pentru o carieră de succes!