Unde se află un service Vivo la tine în oraș? Întreabă-l pe MisterFix!

Noile generații de telefoane mobile și-au găsit fani în rândul clienților din România. Noile telefoane de la firmele Vivo, Oppo și Honor sunt pe placul celor infatuați cu tehnologia. Din păcate, tehnologia vine și ea cu punctele ei slabe. Aceste noi dispozitive sunt supuse și ele problemelor de ordin tehnic. Așadar, este bine de știut unde poți găsi un service Vivo.

Unde poți găsi un service Honor, Oppo sau Vivo?

Giganții telefoanelor mobile, Samsung și Apple, încep să aibă concurență cu noile generații de telefoane mobile. Firmele Honor, Oppo sau Vivo deja concurează cu cele mai cunoscute branduri din lume. Cu toate acestea, nici ele nu sunt scutite de obișnuitele dificultăți tehnice.

Ți-ai achiziționat recent un telefon Oppo? Atunci ar fi bine să știi unde anume găsești și un service Oppo în localitatea ta. MisterFix este un site în care te poți încrede să îți spună locația acestui service. Cum funcționează?

  1. intri pe site-ul celor de la MisterFix și selectezi opțiunea de Reparare Telefoane;
  2. pe urmă alegi modelul de telefon pe care îl deții;
  3. dă scroll în jos și caută serviciul de care ai nevoie;
  4. selectează localitatea în care locuiești;
  5. vei avea afișate toate service-urilor din localitatea selectată.

Acum, care ar fi cele mai comune probleme tehnice pe care telefoanele mobile le întâmpină pe parcurs?

Ecranul telefonului se blochează în timp ce este folosit

O veche și recurentă problemă a telefonului este cea a înghețării ecranului. Nici măcar cele mai performante telefoane precum Samsung sau Apple nu pot evita această problemă. De ce apare ea și cum poate fi ea evitată?

În primul rând, asigură-te că nu ai prea multe aplicații pornite în același timp. Deși telefoanele moderne sunt făcute să fie eficiente și să suporte mai multe, au și ele o limită. Orice telefon se blochează la un moment dat când sunt prea multe aplicații pe fundal.

În al doilea rând, intră la setările telefonului și verifică memoria. De multe ori, memoria este principala cauză a funcționării defectuoase a dispozitivului. Poți curăța atât memoria telefonului, cât și cea cache a unor aplicații pe care le folosești frecvent.

Bateria telefonului se descarcă imediat după ce a fost încărcat

Această problemă este una dintre cele mai uzuale probleme care apare în rândul telefoanelor. Telefoanele sunt dispozitive care nu pot scăpa de anumite disfuncționalități. Din acest motiv, este bine să cunoști cum poți avea grijă mai bine de ele.

Poți evita problema descărcării bateriei într-un timp scurt? Uite câteva soluții pe care le poți încerca:

  • nu folosi telefonul atunci când acesta este la încărcat;
  • închide toate aplicațiile pe care nu le folosești în momentul respectiv;
  • închide opțiunile de conectivitate precum GPS, NFC, Bluetooth;
  • setează luminozitatea la un nivel mai scăzut.

Problema poate fi și de la încărcătorul în sine. Verifică ca niciunul dintre capetele cablului să fie defecte. De asemenea, aruncă o privire și acumulatorului sau chiar și locului în care pui device-ul la încărcat. În cazul în care problema persistă, contactează un specialist pentru o evaluare tehnică a telefonului.

Telefonul merge încet și aplicațiile nu se descarcă

Unele aplicații se opresc în timpul descărcării sau nu se descarcă deloc? Cauza vine cel mai probabil de la memorie. Intră în setările memoriei sau chiar în fișierele personale și șterge tot ceea ce nu mai consideri important. Pe urmă, intră în folderul unde ai aplicațiile.

Șterge memoria cache a unor aplicații. Unele dintre ele ocupă spațiu în mod inutil, precum unele jocuri sau aplicații de social media. Dă un restart telefonului și verifică dacă telefonul și-a reluat viteza de funcționare. Verifică și modul în care aplicațiile se descarcă.

Ce alte servicii îți oferă service-urile de reparație a telefoanelor?

ServiciiCât timp durează efectuarea lor
Depistarea problemei dispozitivuluiÎn jur de 25 de minute
Restabilirea funcțiilor după contactul cu apaÎn jur de 3 ore
Schimbarea difuzorului de bazăÎn jur de 15 minute
Schimbarea butonului de volumÎn jur de 30 de minute

Intră pe MisterFix să găsești service-ul de care ai nevoie

MisterFix îți spune exact locația service-ului GSM de care telefonul tău are nevoie. În câteva secunde ai o listă exactă a locurilor din orașul tău unde dispozitivul tău poate fi evaluat tehnic. Așadar, te poți baza pe MisterFix!

Previous post Care este cea mai buna scoala de soferi din Brasov?
Next post SMART ID DYNAMICS, furnizor de soluții inovative pentru automatizarea proceselor, participă la Expo Retail 2022 cu unele dintre cele mai moderne echipamente și soluții destinate sectorului Retail