Tot ce trebuie să știi despre organizarea unui eveniment restrâns

În vremuri de pandemie, organizarea oricărui eveniment – fie el un botez, nuntă sau eveniment corporate – cu siguranță nu este o sarcină ușoară. Oamenii sunt sceptici peste tot, sunt speriați, negativiști, dar este important să conștientizăm că, dacă vrem, ne putem bucura de viața noastră și în această perioadă atipică.

Echipa Metropolitan Club&Events îți stă mereu la dispoziție pentru a te ajuta cu progresele planificării evenimentului dorit și vom continua să îți venim în ajutor cu ultimele informații despre organizarea de evenimente și noile reglementări de pandemie. 

Un eveniment restrâns, alături de cei dragi, este ceva la care visăm foarte mulți, mai ales când vine vorba de o nuntă sau un botez. Însă care anume sunt principalele aspecte ale organizării unui eveniment restrâns?

Unde organizăm un eveniment restrâns? 

Alegerea locației este unul dintre cei mai importanți pași atunci când organizezi un eveniment, însă când vine vorba de planificarea în timpul pandemiei, această alegere devine și mai importantă. Este adevărat că în cazul unui eveniment cu mai puțini invitați, opțiunile de restaurante sunt mult mai numeroase.  Cu toate acestea, pe lângă cele luate în considerare pană acum, va trebui să ai în vedere și una dintre cele mai des întâlnite restricții impuse – distanțarea socială. 

Pentru ca aceasta să fie respectată, capacitatea totală a salonului de evenimente trebuie să fie aproximativ dublă, raportându-ne la numărul total de invitați. Extinderea spațiului va permite aranjarea adecvată a meselor, dar și distribuirea invitaților la mese în așa fel încât sănătatea nimănui să nu fie pusă în pericol. 

Care sunt avantajele unui eveniment restrâns? 

Bugetul restrâns și flexibilitatea datei evenimentului reprezintă cu siguranță unul dintre cele mai mari avantaje ale evenimentelor intime. Iar bugetul mai mic nu înseamnă că nu îți vei putea îndeplini dorințele și să îți organizezi evenimentul după bunul plac. Un eveniment cu până în 100 de persoane se poate organiza în restaurantul tău favorit și necesită o planificare mai puțin laborioasă, mai puține invitații, mai puțin timp irosit și mai puțin stres. 

Fie că vorbim de o petrecere corporate sau o nuntă, evenimentele restrânse îți oferă posibilitatea de a acorda fiecărui invitat atenția pe care probabil nu ai fi reușit să o oferi în cazul în care ai fi avut sute de invitați.

Tip: Pentru un eveniment mai restrâns poți să alegi să-ți surprinzi invitații cu welcome boxes, mărturii, sesiuni foto creative, platouri bogate și un meniu mult mai divers și gustos. 

Situații neașteptate mai ușor de gestionat

Viața este imprevizibilă și oricând pot să apară „surprize”, unele plăcute altele mai puțin plăcute. Organizarea unui eveniment restrâns te poate ajuta la diminuarea stresului de a face față acestor „surprize” neașteptate, cum ar fi o urgență de ultim moment sau schimbarea de planuri.


Dacă ești în căutarea unui restaurant în care să organizezi un eveniment important din viața ta, ai ajuns în locul potrivit. Noi, la Metropolitan Club&Events, suntem pregătiți să-l găzduim și să vă oferim ție și invitaților tăi o experiență de vis. Contactează-ne pentru a putea discuta mai multe despre evenimentul tău!

Previous post Moda anilor ‘20 – Pantofii Oxford pentru dame sau cum integrezi clasicul atemporal în ținutele moderne
Next post Cinci sfaturi pe care să le iei în considerare înainte de a-ți planifica următoarea vacanță