Telios Care lansează, în incinta Cluj Business Campus (CBC), prima clinică hybrid din România

Telios Care și Cluj Business Campus (CBC) anunță deschiderea primei clinici hybrid din România, într-un campus de birouri, dedicată atât angajaților care lucrează și locuiesc în clădirile ansamblului rezidențial, cât și persoanelor care au reședința în municipiul Cluj-Napoca și în zonele limitrofe.

Noua unitate medicală va deveni locul unde pacienții vor avea acces la servicii medicale care acoperă toate cele 23 de specialități oferite de Telios Care. Investiția în acest proiect este cuprinsă între 500.000 și 700.000 de euro și acoperă atât amenajarea spațiului dedicat viitorilor pacienți, cât și achiziționării de echipamente medicale.

„Ne bucurăm să anunțăm comunitatea Cluj Business Campus (CBC) că, începând cu anul acesta, va beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, livrate pe un model inovativ care asigură un acces mai facil la consultații medicale. Philip Choban este un vizionar, iar echipa Telios Care a demonstrat că este un benchmark în telemedicina din România. Credem că viitorul medicinei, asemenea viitorului muncii, are o componentă hibridă și ne bucurăm că această idee este implementată la CBC“, a declarat Vlad Buzoianu, CEO Cluj Business Campus.

Clinica este o unitate medicală suplimentară pe care abonații Telios Care, indiferent dacă au sau nu asigurare medicală, o vor putea accesa pentru servicii medicale la tarife reduse, primind aceeași îngrijire personalizată pe care o primesc acum utilizând serviciile de telemedicină. În al doilea rând, și populația generală are acces direct la clinică și la informații despre felul în care pot beneficia de serviciile medicale.


„Telios Care a fost fondată cu scopul de a face serviciile de sănătate și wellness cât mai accesibile prin intermediul tehnologiei și îngrijirii centrate pe pacient. Acum a sosit momentul pentru a trece la nivelul următor și pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a alege felul în care doresc să beneficieze de servicii medicale. Telemedicina are posibilitatea de a ajunge la persoane din comunitățile rurale, iar echipa Telios Care face ca acest lucru să se întâmple în fiecare zi prin experiența internațională, prin profesionalismul și dedicarea de care dă dovadă. De altfel, experiența în domeniul telemedicinei este principalul nostru atu.” a declarat Philip Choban, CEO & Founder Telios Care.

Prin acest parteneriat, Cluj Business Campus oferă comunității sale servicii medicale de înaltă calitate și completarea paletei de servicii menită să întărească filozofia de „1 minute city” și „work-life blending”, care reprezintă un factor diferențiator pe piața office din România. De asemenea, acesta materializează o idee pe care Cluj Business Campus și-a propus-o încă de la înființare, deschiderea primei clinici hybrid din România într-un campus de birouri, dar și următorul pas în dezvoltarea business-ului Telios Care, Telios Home Visit, serviciul medical de îngrijire la domiciliu. Acesta va debuta în Cluj, urmat de lansarea într-un număr restrâns de orașe, în timpul fazei pilot. În această perioadă serviciul va fi disponibil și în București, urmând ca ulterior să fie disponibil în toată țara.

***

Despre Telios Care

Telios Care, pionier în telemedicina din România, aduce prin membrii săi fondatori, peste 25 de ani de experiență din Statele Unite ale Americii în servicii de îngrijire medicală la distanță.

În 2017, alături de ceilalți membri fondatori, Lucian Coșoi, Matt Henry (în SUA) și Dr. Adrian Danciu, Philip Choban a pus bazele primului serviciu dedicat de telemedicină din România. În cei 5 ani de existență a oferit servicii de telemedicină pentru angajații a mai mult de 200 de companii din România, acoperind peste 110.000 de angajați și 23 de specialități medicale.

Echipa Telios Care împărtășește aceeași viziune – acces la servicii medicale de calitate, oricând, de oriunde.  O vizită la doctor mai ușoară, o vizită la doctor mai bună. În sprijinul acestei viziuni transformă modul în care beneficiarii și companiile își folosesc timpul și resursele. 

Pentru mai multe informații accesați www.telios.ro 

Despre Cluj Business Campus

Cluj Business Campus (CBC) din Cluj-Napoca este un proiect de real estate care aduce conceptul de „1-minute city” pe piaţa de birouri din România. În cei peste 30.000 mp sunt găzduite birouri, apartamente, bistro-uri, un rooftop bar, un teren de sport, o sală de fitness, un parc, o grădiniţă şi o şcoală internaţională şi un studio de podcasting. În prezent, campusul a adoptat filozofia de work-life blending și construiește un mediu în care wellbeing-ul și sustenabilitatea sunt pilonii principali ai vieții de zi cu zi.

Pentru mai multe informații accesați www.cbcampus.ro

Previous post Iata cum folosesti corespunzator o placa compactoare!
Next post Cum sa gestionezi riscurile in proiectele din domeniul constructiilor.