Noi staruri in industria producatoare: sisteme glisante pentru inchidere terase si balcoane

Industria sistemelor glisante dedicate inchiderii de terase si balcoane a experimentat o dezvoltare semnificativa in ultimii ani, devenind tot mai populara in randul proprietarilor de cladiri rezidentiale si comerciale. Acestea au devenit o solutie moderna si eficienta pentru a crea spatii suplimentare, flexibile, economice, sigure si estetice.

Cu toate acestea, industria a intampinat si o serie de provocari pe parcursul dezvoltarii sale:

Dezvoltarea si oferirea de produse si servicii de calitate superioara.

Sistemele glisante pentru terase si balcoane trebuie sa fie fabricate din materiale de calitate, testate in cele mai diverse si dure conditii pentru a asigura fiabilitatea si durabilitatea lor. Astfel, una dintre principalele provocari in dezvoltarea si oferirea de produse premium, a fost la nivel de productie.

”Suntem pe piata din 2017 si cele mai importante actiuni pe care le-am derulat pentru a atinge standardul inalt pe care il asiguram in activitatea noastra de productie sisteme glisante pentru inchidere terase, au constat in research minutios si testare atenta a materiei prime si a furnizorilor cu care am ales sa colaboram. Este foarte dificil sa gasesti furnizori cu adevarat de incredere, exact cum este foarte dificil sa asiguri mereu, intotdeauna, din nou si din nou acelasi standard de calitate, pastrand la absolut minim orice tip de discomfort pentru client (intarzieri, lipsuri, dificultati la montaj etc.)”, asa cum ne spune Stefan Oprea, Manager General Alisterm, producatorii si companiile ce asigura montaj trebuie sa fie calificate si sa ofere doar servicii de calitate pentru a asigura functionarea corecta si siguranta sistemelor glisante.

Dezvoltarea si oferirea de solutii personalizate.

”Daca este un lucru pe care l-am inteles in profunzime in anii de lucru in vanzari, este ca fiecare client, fiecare om are nevoi si preferinte unice. Asa ca de indata ce am adus si adaptat aceasta filosofie in aceasta industrie a productiei de sisteme glisante, s-a evidentiat aceasta noua provocare. Fiecare proprietar de cladire are nevoi si preferinte unice, asadar sistemele glisante pe care le producem noi, la Cluj, trebuie sa poata fi adaptate la acestea. Avantajul situatiei? De indata ce am identificat provocarea, am putut veni si cu solutia!”, afirma Vlad Groza, Country Sales Manager in cadrul Alisterm.

Bazandu-ne pe acest insight detaliat, este sigur sa completam concluzia de la punctul anterior cu o alta afirmatie si anume ca producatorii si companiile ce asigura montaj pentru sistemele glisante trebuie sa aiba posibilitatea de a oferi intotdeauna solutii personalizate, astfel incat sistemele de inchidere a teraselor si balcoanelor sa se potriveasca cu designul si stilul fiecarei cladiri.

Industria producatoare de sisteme glisante pentru inchidere terase si balcoane reuseste sa depaseasca aceste provocari prin investitiile in parteneriate strategice si tehnologii moderne de productie.

Da, chiar si in Romania, realitatea pietei este ca producatorii de sisteme glisante au devenit din ce in ce mai calificati, oferind publicului alternative de calitate superioara la clasica tamplarie PVC.

In prezent, industria sistemelor glisante pentru terase si balcoane a atins un nou nivel de succes, venind pe un val inalt de popularitate in randul proprietarilor de cladiri rezidentiale si comerciale. Produsele pe care aceasta industrie le ofera sunt considerate ca fiind o solutie moderna si eficienta pentru a crea spatii suplimentare, flexibile, economice, sigure si estetice.

De aceea este de la sine inteles ca evolutia pe acest segment este o realitate chiar si in acest context al unei economii relative vulnerabile, in care oamenii devin mai precauti in felul in care aleg sa cheltuie banii chiar si pentru propria casa.

Cum vor rspunde producatorii romani cererii tot mai mari pentru sistemele glisante pentru terase si balcoane?

”Ca in majoritatea industriilor, si pentru noi este foarte important sa ne adaptam la tendintele si cerintele pietei si sa ne mentinem la curent cu tot ceea ce inseamna noi produse, tehnologii inovatoare si materiale disponibile pe piata.”, Stefan Oprea, Manager General Alisterm.

2023 anunta si provocari, si succese. Si cresteri, si scaderi. La Alisterm, ca producatori de sisteme glisante pentru inchidere terase si balcoane, vom ramane competitivi prin oferirea unui raport calitate-pret bun, oferind garantii si servicii post-vanzare de calitate, prin inovatie si diferentierea produselor noastre prin caracteristici unice si design-uri inovatoare.

Suntem constant la dispozitia romanilor care vor doar ce este mai bun pentru casele lor si putem fi contactati oricand, folosind urmatoarele date:

www.terasesticla.ro

office@terasesticla.ro

Stefan Oprea   0751 067 112   |   Vlad Groza   0786514513   |

Previous post La Gunnar găseşti tot ce ai nevoie pentru protecţia ochilor tăi
Next post <a></a>3 sfaturi pentru a fi angajat la jobul pe care il visezi