Merită să ai o firmă în Dubai?

Dubai nu este doar despre vreme frumoasă și hoteluri de lux. Sistemul economic din Emiratele Arabe Unite este în prezent unul dintre cele mai atractive din lume. Țara se bucură de un risc financiar minim, iar cel mai mare beneficiu oferit companiilor de toate emiratele este absența: impozitului pe venit, impozitului pe câștig de capital, TVA și reținere la sursă.

Ce trebuie să știi despre înființarea unei firme în Dubai?

Dubai este una dintre cele mai renumite zone economice ale lumii și deține relații de afaceri serioase cu țări din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu, de aceea merită să iei în calcul începerea unei afaceri în acest loc, iar informațiile de pe http://infiintare-firma-ungaria.firmengrundung-rumanien.eu/dubai.html te vor ajuta să știi ce ai de făcut.

În Emiratele Arabe Unite, numai companiile petroliere și băncile trebuie să plătească impozit, restul investitorilor străini care înființează o companie onshore fiind scutiți 100% de plata impozitelor. Iar acest lucru este cu siguranță unul dintre cele mai mari beneficii dacă dorești să îți înființezi propria firmă acolo. Dar ce altceva este important?

Românii pot fi asociați unici ai unei firme, doar dacă aceasta este înființată în zona liberă, în caz contrar este necesară asocierea cu un cetățean local care va deține cel puțin 51% din acțiuni. Iar dacă se alege această a doua variantă, atunci firma își va putea desfășura activitatea inclusiv în țara noastră.

Dacă se va alege înregistrarea unei companii în zona de liber schimb, aceasta va necesita un sediu social, ce poate fi găsit ușor datorită furnizorilor existenți. Însă, ca și proprietar sau manager, nu este nevoie să călătorești acolo, totul fiind posibil cu o procură.

De ce merită să înființezi o firmă în Dubai?

Dubai este al doilea cel mai sigur oraș din lume, iar în zona de liber schimb se regăsesc antreprenori din întreaga lume, companiile beneficiind de un grad ridicat de securitate și discreție a datelor, iar datele despre proprietarii sau administratorii firmei sunt anonime. 

Pentru a-ți asigura succesul și reușita în afaceri, este necesar să beneficiezi de ajutor profesional legat de tot ceea ce ține de înființare firmă în Dubai, inclusiv găsirea unui sediu social sau deschiderea unui cont bancar la o bancă locală, lucru dificil pentru un străin.

Costul înființării unei firme în Dubai începe de la 3900 euro pentru zona de liber schimb și ajunge la 9900 euro în cazul unei companii IBC în zona JAFZA, variantă care include și obținerea vizei.

Previous post Inchirieri auto Bucuresti servicii de cea mai buna calitate
Next post Care sunt cele mai ieftine apartamente de 3 camere din Capitala?