Lens of Alex – fotograf profesionist de nuntă și artist multidisciplinar

Toate poveștile frumoase încep cu ”a fost odată o fată” iar povestea lui Alex are un început similar. Într-un fel sau altul, arta a făcut mereu parte din viața lui, dar fotografia a fost cea care s-a dovedit, de fiecare dată, că era modalitatea prin care se exprima cel mai bine. La prima vedere, el pare oarecum un fotograf atipic, care nu imortalizează peisaje, clădiri, animale sau plante, cum se întâmplă de multe ori în această industrie. Nu, Alex preferă ca în centrul imaginilor sale să se afle oamenii. Poate și de aceea fotografiile sale de nuntă depășesc categoria de simple fotografii și transmit emoții profunde, chiar și atunci când le privești după ani de zile sau fără să fi avut vreo legătură cu evenimentul respectiv.

”Fotografia este un fel de a simți, de a atinge, de a iubi”

După cum bine spunea Aaron Siskind,  ”Fotografia este un fel de a simți, de a atinge, de a iubi. Ceea ce surprinzi pe film este captat pentru totdeauna… Amintește lucruri mărunte, mult timp după ce ai uitat totul”. Dar, mai mult decât atât, este importantă și emoția transmisă. În zilele noastre, pentru a păstra cât mai mult amintirea evenimentelor semnificative din viața lor, mulți oameni apelează la un fotograf profesionist, chiar dacă majoritatea telefoanelor mobile sunt dotate cu o cameră foto de bună calitate.  De ce? Răspunsul stă tocmai în toate acele elementele care compun o fotografie: lumina, compoziția, anticiparea momentului, care, deși nu par – cel puțin la prima vedere, au un rol decisiv în crearea unei imagini de calitate.

Alex este genul de fotograf pentru care nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Dacă nu ai experință cu aparatul de fotografiat, să nu-ți fie teamă, Alex te indrumă pas cu pas astfel încât produsul final să fie la inălțimea așteptărilor. Atenția la detalii, tips&tricks despre postură și cadrele naturale în care protagoniștii sunt relaxați sunt doar câteva elemente ce caracterizează cadrele trase de Alex.

O pasiune de peste 10 de ani

Deși la început a cochetat cu muzica, iar mai târziu cu teatrul, Alex s-a simțit întotdeauna mai conectat de această lume, a artei fotografice. De atunci și până în prezent, lucrurile au evoluat iar simțul său artistic și-a spus și de această dată cuvântul. Pasiunea pentru istoria clipei, fotografia, are peste 10 de ani de ”vechime”, timp în care Alex a devenit un adevărat profesionist, care știe exact ceea ce vrea să exprime în imaginile sale.

Momente suspendate în timp…

O fotografie de nuntă este ceva mai mult decât mărturia unei zile pe care mirii au așteptat-o cu nerăbdare. Este de fapt, imortalizarea unei povești de iubire, în care emoțiile sunt la cote maxime.


Mantra lui în fotografia de nuntă este simplă: “Surprinde momente și oferă amintiri de suflet. Îmi place să fiu omul rătăcit în mulțime, dar întotdeauna la locul potrivit, acolo unde se întind brațe, unde se schimbă zâmbete și se șterg lacrimi de bucurie. În calitate de fotograf, scopul meu principal este să  ofer șansa de a retrăi ziua nunții, cu aceleași emoții și cu toți oamenii dragi vouă în gând. Ca să îmi ating acest scop, întotdeauna sunt atent să surprind momentele esențiale ale evenimentului, dar și reacțiile spontane, zâmbetele sincere, priviri subtile și toate acele detalii care fac povestea voastră să fie unică”, după cum mărturisește chiar el.

Un artist complet

Alex recunoaște că pentru el, oamenii, emoțiile lor, lumina din priviri și tot ceea ce îi reprezintă sunt pentru el un subiect inepuizabil. De aceea, în prezent, se ocupă personal de orice tip de fotografie în care oamenii sunt subiectul principal. Dacă ai nevoie de un fotograf de nuntă sau îți dorești ședințe foto tematice de familie,  alte evenimente private inclusiv corporate, Alex și echipa sa sunt cea mai bună alegere. Totul este discutat, planificat astfel încât evenimentele sau ședințele foto să iasă ca la carte. De asemenea, în urma consultațiilor cu clienții, Alex și-a alcătuit o echipă profesionistă, care suplimentează restul de servicii foto si video iar împreună reușesc să livreze servicii complete din această categorie.

Experiență vastă

Profesionalismul său a fost remarcat de branduri importante, Alex având colaborări cu CocaCola, Universum sau Forbes. Alături de talent, flexibilitatea este un beneficiu principal care il recomandă pe Alex. Acest lucru garantează că împreună o să găsiți cea mai bună soluție pentru ca așteptările voastre să fie atinse. Dovada experienței constă în sutele de evenimente și ședințe foto pe care le-a fotografiat,  mii de fotografii și portrete ale protagoniștilor care își vor aminti de momentele frumoase petrecute în fața camerei lui.

Pachete foto personalizate

Este de la sine înțeles să te întrebi cât costă o ședință foto cu Alex. Într-o piață plină de pachete și oferte standard, serviciile lui sunt complet personalizate în funcție de dorințele si nevoile clientului. Astfel, totul este transparent, iar la final toată lumea este mulțumită.

Fotografia este arta de a fura timpului o clipă. Iar dacă vrei să ai amintiri frumoase alături de cei dragi, il poți contacta pe Alex pentru o consultație gratuită.  Află mai multe aici:

Site: www.lensofalex.com

Numar de telefon: 0733 368 868

Previous post Care sunt intrebarile pe care sa le adresezi celor care iti ofera servicii SEO?
Next post Generalități și tendințe în 2022 despre piața imobiliară