IPTV versus televiziune online

Traim in era in care gasim alternative la orice produs sau serviciu. Evident ca nici televiziunea nu face exceptie de la aceasta regula. In cazul in care te-ai saturat de clasicele si banalele servicii si abonamente de televiziune, trebuie sa stii ca exista si alte variante. Astazi iti prezentam doar 2 dintre ele.

IPTV – 2 servicii prin acelasi cablu

IPTV este abrevierea de la Internet Protocol Television. Este un sistem prin care fluxurile video de televiziune sunt livrate direct consumatorilor prin intermediul unei retele care schimba pachete de date, adica Internetul. Trebuie sa stiti ca nu orice platforma de televiziune online este si IPTV. Oferta acestui serviciu include televiziune in direct, continut difuzat in timp diferit, mai exact reluari ale anumitor programe si emisiuni TV si portofoliu de videoclipuri care nu au mereu legatura cu continutul transmisiei live TV.

IPTV ofera posibilitatea de a inregistra show-urile favorite in orice moment. Unde mai pui ca imaginile sunt de calitate HD. Ai nevoie doar de un televizor, acces la Internet in banda larga si un set-up box. Ideal ar fi un TV Smart cu Android. Cu alte cuvinte, prin acelasi cablu de Internet, primiti si televiziune si Internet.

Mai mult decat atat, IPTV nu se limiteaza doar la canalele regionale, iar locatia utilizatorului nu influenteaza cu nimic continutul sau aparitia eventualelor restrictii. IPTV este o metoda foarte eficienta de a scapa de antene, receptoare digitale sau alte dispozitive. Este de la sine inteles ca o conexiune slaba la Internet inseamna o difuzare mai dificila a continutului.

Televizunea online, mai simplu de atat nu se poate

Televiziunea online poate fi considerata un fel de revolutie. Astazi, exista numeroase platforme care transmit gratuit programe TV live si care sunt foarte usor de accesat. Utilizatorii au nevoie doar de o conexiune buna la Internet, iar continutul poate fi redat pe telefon, tableta, laptop sau TV. Portabilitatea este marele avantaj al canalelor TV online gratis. Cei care calatoresc atat in tara, cat si in strainatate au acces instant la continutul si programele TV.

Foarte multi romani stabiliti in afara granitelor urmaresc online transmisiile TV gratuite pentru a se informa sau pentru a urmari filme, seriale sau chiar emisiunile preferate. In plus, continutul este afisat intr-o calitate superioara si puteti uita de antene sau alte dispozitive. Nici macar nu este nevoie sa iti creezi cont sau sa te inregistrezi undeva.

De asemenea, vei avea acces la un numar mult mai mare de canale TV decat cele pe care ti le ofera furnizorul caruia ii platesti un abonament lunar.

Previous post Cum să ai grijă de sănătatea angajaților tăi în această toamnă
Next post <a></a>Cum ajută neurofeedback-ul în deficitul de atenție