Implanturile dentare devin din ce în ce mai populare datorită beneficiilor pe termen lung și a rezultatelor estetice superioare

 

Aceștia sunt utilizați pentru a înlocui dinții lipsă și oferă o soluție permanentă la pierderea dinților. Implanturile dentare pot dura o viață întreagă, oferind o restaurare sigură și cu aspect natural, care arată și se simte ca proprii dinți. Acest lucru îi face o opțiune excelentă pentru oricine dorește să își refacă zâmbetul și să își îmbunătățească sănătatea orală.

Cu ajutorul unui dentist, un implant dentar poate fi o investiție sigură și de succes. De la îmbunătățirea încrederii și până la îmbunătățirea sănătății orale, există o serie de beneficii care pot fi obținute prin investiția în implanturi dentare. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre avantajele implanturilor dentare și despre modul în care acestea vă pot îmbunătăți calitatea vieții.

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt rădăcini artificiale de dinți care sunt plasate chirurgical în osul maxilar, înlocuind rădăcina dintelui natural pierdut. Implanturile dentare sunt o alternativă potrivită la metodele tradiționale de înlocuire a dinților, cum ar fi punțile și protezele dentare, deoarece oferă o soluție mai naturală la pierderea dinților. Implanturile dentare reprezintă o investiție pe termen lung; acestea necesită întreținere și vizite ocazionale la dentist pentru a se asigura că funcționează corect.

Ca orice altă procedură medicală, implanturile dentare vin cu propriul set de beneficii și riscuri. Implanturile dentare se osteointegreaza, asa ele devenind pregatite sa primeasca coroana dentara, cea care reface dintele natural. Acest proces de osteointegrare permite implanturilor dentare să fuzioneze cu osul maxilarului, proces care are ca rezultat stabilitarea viitorului dinte.

Proteza dentară pe  implanturi este, de asemenea, un tip de reconstructie dentara ce implica   implantul  dentar care devine din ce în ce mai populara datorită beneficiilor sale față de proteza dentară tradițională. Se indica in cazurile in care pacientul a pierdut toti dintii naturali si are nevoie de o reabilitare completa a arcadei dentare.

Beneficiile implanturilor dentare

Implanturile dentare sunt foarte benefice din mai multe motive. Ele pot îmbunătăți încrederea în sine, precum și sănătatea orală prin creșterea rezistenței mușcăturii, reducerea riscului de infecții viitoare și îmbunătățirea calității vieții pacienților. Atunci când vă puneți implanturi dentare, veți putea mânca tot ce doriți. Nu veți fi limitat de ceea ce puteți mânca din cauza dinților lipsă.

De asemenea, veți putea zâmbi cu încredere, știind că dinții dvs. sunt perfect aliniați și arată cât mai bine. Deoarece implanturile sunt o investiție pe termen lung, veți putea să vă păstrați dinții pentru tot restul vieții investind în implanturi dentare. De asemenea, veți putea să vă păstrați un zâmbet natural și sănătos pe măsură ce îmbătrâniți.

Vrei sa iti recastigi zambetul perfect? In cabinetul stomatologic Cris Smile Studio, te asteptam sa descoperi avantajele procedurii de inserare a unui implant dentar. Este o metoda moderna, eficienta si sigura de a-ti reface dantura. Beneficiezi de tehnologie de ultima generatie si de o echipa de medici stomatologi cu experienta si profesionalism. Nu mai amana sa iti recastigi zambetul perfect, programeaza-te acum la Cris Smile Studio!

🌐www.cris-smile.ro

📧mailto:office@cris-smile.ro

☎️021.9177

📞0723.918.404

🏢Str. Malcoci, nr.2, Bl. 36, sc.B, parter, Ap.59, Sector 5, Bucuresti

https://www.facebook.com/cris.smile.studio/

 linkedin.com/in/dr-cristina-munteanu-b8763a174

https://www.linkedin.com/company/cris-smile-studio/

https://www.instagram.com/cris.smile.studio/

https://www.youtube.com/@drcristinamunteanu5630

https://cris-smile.ro/blog/

Previous post Acum este mai uşor ca niciodată să scapi de ploşniţele de pat
Next post La Gunnar găseşti tot ce ai nevoie pentru protecţia ochilor tăi