GHID UTIL: Cum alegi un scaun directorial cu masaj care într-adevăr să merite banii?

Așadar, te-ai hotărât să cumperi un scaun directorial cu masaj datorită beneficiilor pe care le oferă sănătății tale. Te felicităm, această hotărâre este posibil să fie una dintre cele mai bune decizii pe care le-ai luat vreodată pentru starea ta de bine!

Următorul pas este să alegi cel mai bun scaun de birou cu masaj, care să îți ofere cele mai multe avantaje în schimbul banilor plătiți.

Te uiți online și prin magazinele fizice și vezi modele de toate felurile, însă de unde știi care model chiar merită cumpărat?

Ei bine, avem o veste bună! Îți spunem noi în acest articol la ce trebuie să fii atent, așa încât să faci cea mai inteligentă achiziție de scaun directorial cu masaj! Citește în continuare acest ghid util!

Cum ar trebui să fie un scaun directorial cu masaj de calitate?

Modele calitative de scaune de birou cu masaj sunt multe, însă care este potrivit pentru tine? Ai putea să te gândești la procesul de cumpărare al unei mașini. Atât o mașină din 1980, cât și una abia ieșită de pe linia de producție te pot duce de la punctul A în punctul B, însă diferă modul în care o vor face: una are suspensii, una nu. Una are un anumit spațiu în habitaclu, alta nu. Una are aer condiționat și încălzire în scaune, alta nu mai are nici măcar ventilație. Depinde de tine ce alegi.

Iată câteva dintre întrebările la care ar trebui să răspunzi înainte de a cumpăra un scaun de birou cu masaj, pentru a face cea mai bună alegere:

 • Cine va folosi acel scaun? Ce greutate maximă ar trebui să suporte acel scaun?
 • Dorești un scaun cu masaj simplu sau unul care să aibă și funcție de încălzire, pentru a-ți diminua problemele articulare?
 • Vrei un scaun fără dotări sau unul care să aibă inclusiv suport pentru picioare și funcție de șezlong?
 • Vrei un scaun fix sau unul rabatabil, pe care să îl poți înclina pentru a obține mereu cea mai confortabilă poziție?
 • Vrei un scaun din piele sau unul din material textil (stofă)?
 • Alegi un scaun cu butoanele prinse în mâner sau unul cu telecomandă?
 • Vrei un scaun simplu, fără niciun accesoriu, sau unul cu pernă lombară de sprijin pentru o poziție corectă a coloanei?
 • Cât timp ești dispus să aștepți până când acel scaun va intra în posesia ta? Îl vrei în 1-2 zile sau ești dispus să aștepți săptămâni în șir după ce ai plătit?
 • Vrei unul livrat de o firmă românească sau unul livrat de o firmă din străinătate? În caz că apar probleme de garanție, cu ce furnizor îți va fi mai ușor să le rezolvi?

După ce răspunzi acestor întrebări, vei avea o imagine mult mai clară asupra a ce îți dorești și, mai ales, asupra a ce ai nevoie cu adevărat.

Cum alegi un scaun directorial cu masaj care într-adevăr să merite banii?

Iată cele mai bune sfaturi pentru alegerea unui scaun cu masaj care să fie într-adevăr calitativ și să nu îți dea o gaură în buget:

 1. Chiar dacă ocupă mai mult loc, alege un scaun directorial masiv, solid, care să suporte greutăți de 120-130 kg. Chiar dacă tu cântărești mai puțin, ai astfel o garanție că acel scaun este realizat cu mare grijă la îmbinări și la piston. Plus că niciodată nu poți ști când se urcă copilul la tine în brațe pe scaun sau când copiii se joacă împreună și solicită încheieturile scaunului tău. Mai bine să fie mai solid decât să fie un scaun fragil, oricum suma pe care o vei plăti va fi aproximativ aceeași.
 2. Alege un scaun care, pe lângă funcție de masaj, să aibă și funcție de încălzire. Crede-ne pe cuvânt, ne vei mulțumi după ce vei folosi prima dată această funcție. De asemenea, alege un scaun directorial cu masaj în 8 puncte în locul unuia cu 6 sau 7 puncte. Astfel, vei beneficia cu adevărat de bugetul investit.
 3. Un scaun directorial cu masaj cu adevărat calitativ și cu respect pentru clienții săi îți va oferi și funcție de șezlong prin intermediul suportului pentru picioare. Pentru că de ce ai avea funcție de masaj, dacă persoana respectivă nu se poate întinde un pic când beneficiază de acea pauză bine-meritată?
 4. De asemenea, ar trebui să alegi un scaun cu masaj care să aibă un grad mare de rabatare, de 130-135 de grade. Astfel, îți va fi ușor să găsești poziția perfectă pentru tine și pentru sistemul tău muscular.
 5. Atât scaunele îmbrăcate în stofă, cât și cele îmbrăcate în piele eco pot fi calitative sau proaste. De aceea, alege conform gustului tău, însă ai grijă ca materialul folosit să fie calitativ și plăcut la atingere, iar cusăturile să îți dea impresia de robustețe.
 6. Este preferabil să alegi un scaun directorial cu masaj ce dispune de telecomandă. Este mult mai confortabil să îi dai comenzi scaunului folosind telecomanda decât să te tot apleci peste mâner ca să vezi ce butoane trebuie să apeși.
 7. Tu și oricare altă persoană care vreți o poziție corectă aveți nevoie de un scaun cu pernă lombară inclusă. Fără acest accesoriu, scaunul își pierde mult din eficiență.
 8. Bineînțeles, este preferabil să cumperi scaunul de birou cu masaj online din România, pentru a beneficia de el mâine, nu peste câteva săptămâni. De asemenea, este mult mai bine să alegi garanția oferită aici în țară, decât să te chinui (dacă va fi cazul) să obții ajutor de la mii de km distanță.

Recomandarea noastră – cel mai bun scaun directorial cu masaj

Ca să te ajutăm, am făcut și noi un research online intensiv, ghidându-ne după punctele-cheie de mai sus. Am găsit mai multe scaune de birou cu masaj bune și calitative, însă considerăm că cel mai bun scaun directorial cu masaj este cel cu 8 puncte de la Edepo.ro din perspectiva raportului preț-calitate.

Am apreciat la acest scaun în mod deosebit:

 • prețul mic pentru o calitate într-adevăr premium a lucrăturii și materialelor folosite (în momentul publicării acestui articol, era și la reducere, ceea ce e un mare bonus),
 • aspectul luxury, calitativ, solid,
 • existența a 8 puncte de masaj cu diverse programe disponibile,
 • opțiunea inclusă în preț de încălzire în spătar.
 • perna lombară gratuită ce se livrează odată cu scaunul,
 • livrarea rapidă din stoc (1-2 zile lucrătoare) și serviciile prompte post-vânzare,
 • rezistența de până la 130 kg,
 • existența diverselor variante de material și culoare, astfel încât să fie ușor de asortat,
 • telecomanda,
 • numărul mare de reglaje posibile.

Din punctul nostru de vedere, acesta este cel mai bun scaun de birou cu masaj și încălzire pentru cei care lucrează multe ore în șir așezați!

Previous post SpatiulConstruit.ro: clientul de azi este unul digital, care nu vrea să i se vândă nimic, ci vrea informații și argumente
Next post Dezinfectanții cu aviz sunt cei mai indicați pentru o curățare totală