De ce sistemul de monitorizare GPS este de ajutor animalelor

Atunci cand avem un animal de companie, acel suflet face parte din viata noastra, si ne dorim sa-i oferim confort si siguranta. Dar, uneori este nevoie sa-i cautam si sa-i salvam, mai ales cand vine vorba de caini si suntem la o plimbare prin natura.

Daca acesta se pierde si nu vine atunci cand il chemi, un sistem GPS va fi de mare ajutor. Accesat de pe telefon, iti arata exact zona in care se afla si cum se ajunge la animalut.

Un sistem de localizare GPS este de mare ajutor pentru cainii utilitari, care sunt pregatiti pentru interventii in cazul unor calamitati, localizari de persone disparute, pentru vanatoare si pentru ajutorul celor cu dizabilitati.

Tehnologia de urmarire GPS a locatiei este atat de precisa incat echipajele depind de aceasta pentru munca lor vitala in timpul misiunilor. Din aceleasi motive, proprietarii de animale de companie au incredere in sistemul de monitorizare pentru a-si pastra animalele de companie in siguranta cu acuratete atunci cand au cea mai mare nevoie, pana la pasii exacti ai animalului lor de companie.

De asemenea, urmarirea GPS ajuta cainii si oamenii in timpul cautarilor unde adesea nu exista metode exacte de urmat sau repere la care sa se intoarca. Faptul ca locatiile raman in istoric, se pot verifica si valida zonele de cautare.

Caracteristica principala a unui sistem de urmarire GPS este ca exista control in direct, incredibil de precis. Pentru transportul de animale, se pot urmari trasele exacte, pas cu pas, sa se descarce rapoarte importante cu informatii practice pentru o gestionare eficienta a flotei si situatia fiecarui animal in parte. Cititi mai multe informatii despre monitorizarea GPS pentru transportul de animale aici: https://cargotrack.ro/industrii-monitorizare-gps-transport-de-animale/

Cand alegeti o platforma de urmarire prin GPS, urmariti urmatoarele criterii:

 • durata buna a bateriei
 • gama nelimitata
 • pret bun
 • urmarire in timp real
 • posibilitatea de a partaja locatia
 • acoperire prin mai multe retele celulare (un avantaj imens!)

Fiecare posesor de animale cunoaste prea bine sentimentul de a pierde un caine sau o pisica draga. Si nu este o ingrijorare nefondata, 1 din 3 animale de companie dispar de-a lungul vietii. Vestea buna este ca in zilele noastre exista o tehnologie pentru animale de companie care poate ajuta. Poate ati auzit despre dispozitivele de urmarire pentru animalele de companie si va ganditi, care sunt acestea exact? Si cum functioneaza? Sunt sigure pentru animalele de companie? Cum sa alegi dispozitivul potrivit pentru caini sau pisici? Avem raspunsuri la toate aceste intrebari.

Caracteristicile sistemelor GPS pentru animale pe care sa le aveti in vedere includ:

 • Monitorizare continua; 
 • Gama nelimitata – urmati fiecare pas pe tot globul;
 • Urmarire LIVE – obtineti actualizari in timp real despre locatie la fiecare 2-3 secunde;
 • Gard virtual – stiti daca prietenul dumneavoastra paraseste spatiul sigur, cum ar fi curtea;
 • Monitorizare activitatii – vedeti cat de multa miscare face si cat se odihneste animalutul blanos;
 • Rezistent la aventura – 100% rezistent la apa, rezistent la socuri si construit pentru aventura pe patru picioare;
 • Istoricul locatiilor – descoperiti locurile lor preferate si vedeti unde au fost pana la un numar de zile droit de dumneavoastra;

Sistemele de urmarire GPS sunt concepute pentru a le oferi proprietarilor de animale liniste sufleteasca si siguranta ca sunt monitorizati la fiecare pas, oriunde si oricand.

Acest dispozitiv se pliaza perfect si pentru afacerile de transport animale. Vreti liniste sufleteasca si tot ce este mai bun pentru flota dumneavoastra de transport animale, atunci un dispozitiv de urmarire  GPS va va mentine in siguranta animalele transportate.

Va recomandam serviciile telematice de monitorizare GPS oferite de CargoTrack pentru un transport conform legislatiei, cu temperatura controlata si o bunastare a animalelor pe intreaga calatorie.

Previous post Regulile nescrise de purtare haine din blană si care sunt cele mai bune bijuterii 
Next post 5 motive pentru care un magazin online sau un site web sunt esențiale în dezvoltarea afacerii tale!