De ce sa participi la cursuri de limba engleza impreuna cu familia ta

Invatarea unei noi limbi pe cont propriu poate fi o experienta plina de satisfactii, dar si una in care te poti simti singur. Invatarea impreuna cu membrii familiei te poate motiva, deoarece ti se va activa sentimentul de competitivitate si vei vrea sa acumulezi noi cunostinte, mai mult decat ai face-o de unul singur.

Pentru a face procesul de invatare mai usor, te poti inscrie impreuna cu familia ta la un curs de limba engleza, deoarece va fi mult mai simplu sa te coordonezi cu ceailalti membrii. In cadrul unui curs, pe langa asistenta unui profesor pregatit in predarea limbii engleze si a unei programe concepute astfel incat sa iti poti insusi cat mai multe cunostinte rapid si usor, vei avea un program de studiu prestabilit. Deci vei putea studia impreuna cu membrii familiei tale zilnic, la cateva zile sau saptamanal.

Stabilirea obiectivelor in invatarea limbilor straine este un alt instrument pe care il poti folosit pentru a te motiva. Obiectivele te vor ghida pe parcursul procesului de invatare si iti vor oferi si un sentiment de realizare atunci cand le indeplinesti.

In cadrul unui curs de limba engleza, materia este impartita in module. Acestea acopera notiunile, astfel incat sa fie accesibile pentru intregul grup. Astfel, obiectivele tale si ale membrilor familiei vor fi aceleasi si nu vor exista diferente intre voi.

Pentru a exersa cunostintele acumulate la curs poti folosi si alte metode de invatare, jocurile si filmele. Aceasta metoda este foarte buna daca inveti pe cont propriu, dar devine si mai buna atunci cand studiezi impreuna cu familia.

Sunt o multime de jocuri destinate persoanelor care invata limba engelza. Jocurile sunt un mod distractiv de a exersa cunostintele acumulate la cursurile de limba engleza. De asemenea, prin joc, persoanele timide sau celor carora le e frica sa greseasca le poate oferi oportunitatea de a comunica in engleza intr-un mediu relaxat.

Filmele in limba engleza sunt o resursa nesfarsita de informatie pe care persoanele care invata engleza o pot folosi sa isi imbunatateasca cunostintele si abilitatile lingvistice. Filmele sunt o modalitate de a-ti antrena intelegerea, ascultarea si citirea, iar daca te uiti impreuna cu familia ta puteti purta conversatii in limba engleza avand ca subiect actiunea filmului.

Aplica informatia invatata la cursurile de limba engleza si in viata de zi cu zi. Fie ca mergi impreuna cu familia ta la cumparaturi, in parc sau in excursie vorbiti in limba engleza.

In esenta, folosirea limbii pe care o inveti te ajuta sa iti muti cunostintele de gramatica, vocabular si pronuntie din memoria latenta in memoria rapida. Astfel, atunci cand trebuie formezi propozitii si fraze iti va fi foarte usor sa iti amintesti cuvintele sau expresiile necesare.

Citirea cartilor in limba engleza este o parte importanta a invatarii limbii engleze, deoarece te ajuta sa dezvolti multiple aspecte, precum gramatica, vocabularul si chiar capacitatea de a construi propozitii. Lectura iti va permite tie si familei tale sa explorati subiecte care va pasioneaza si sa le dezbateti.

Invatarea limbii engleze impreuna cu membrii familiei nu iti imbunatateste doar abilitatile de comunicare in noua limba invata, este o modalitate minunata de a petrece mai mult timp impreuna cu ei si de a va intari relatia.

Centrul Bsmart ofera cursuri de limba engleza special create pentru familiile ce vor sa invete impreuna si nu numai. Acceseaza site-ul si afla cum poti invata rapid si usor de la profesionistii in limbi straine!

Previous post Curs de copywriting, creativitate și content writing pentru companii cu Corina Ștefan
Next post RECUNOSTINTA PENTRU CAMPIONII NOSTRI – Gala Canotajului Romanesc 2022