Cutii de ambalare

Odata cu raspandirea serviciilor de livrare si de curierat necesitatea utilizarii unor cutii adaptate la nevoile cele mai speciale de ambalare a crescut semnificativ. Cutiile de ambalare demult nu sunt disponibile doar in forma traditionala de cutii de carton. Cutii de ambalare gasim deja special concepute pentru transportul de mancare, in functie de felul ei, pentru depozitare, pentru congelare, pentru rationalizarea si eficientizarea transportului, etc.

De ce sa alegi cutii pentru ambalare?

–  Cutiile de ambalare sunt disponibile pentru orice necesitate, fie aia chiar si cea mai speciala. Varietatea ofertei este una impresionanta.

– Cutiile de ambalare sunt fabricate din diferite materiale, special concepute pentru prioritati de genul de a evita varsarea continutului, mentinerea temperaturii, pastrarea integritatii, compartimentare, prezentare estetica.

– Forma cutiilor va facilita mereu depozitarea eficienta, impachetarea facila, transportul si logistica eficienta.

– Cutiile de ambalare sunt fabricate din materiale reciclabile.

Echipa allinpackaging.ro sta la dispozitia clientilor cu o varietate semnificativa de cutii de carton, care pot fi si inscriptionate la cererea clientului.

Pe langa cutiile de carton, facem eforturi ca sa va putem oferi o gama variata de cutii de ambalare,  concepute pentru necesitati speciale, cum ar fi cele pentru meniuri complete, pentru salate, pentru hamburgeri, sau paste, cutii de ambalare pentru alimente congelate.

Va atragem atentia ca in concordanta cu noile reglementari, aceste cutii de ambalare sunt fabricate din materiale reciclabile! Apelati cu incredere la webshopul nostru pentru a alege produsul cel mai potrivit necesitatilor dvs.

Pe langa oferta noastra privind cutiile de carton, din stoc existent, va rugam sa acordati atentie sectiunii denumite „Servicii”, deoarece allinpackaging.ro vine in sprijinul clientilor cu mai multe facilitati accesibile, simplificate pentru o operativitate ridicata.

Tot in cadrul acestor servicii, clientii nostri pot beneficia de un design grafic personalizat, si in cazul in care aveti deja idei concrete, dar si in cazul in care aveti nevoie de conceptia unor idei noi.

Apelati cu incredere! Va asteptam cu drag!

Previous post ESX țintește multiplicarea business-ului de 4 ori, până la 4 milioane euro în anul curent
Next post Alegeti serviciile unui fotograf expert pentru ziua nuntii!