Cum sa alegeti prima pictura pe numere

Puteti cumpara chiar si astazi cele mai variate optiuni din categoria Picturape numere intr-o multitudine de magazine, dar cum puteti sa-l alegeti pe cel al dvs.? Va puteti concentra asupra tematicii picturii – indiferent daca va place sau nu, dar atunci cand alegeti acest produs, este important sa tineti cont de o serie de alte momente.

Care sunt tipurile de picturi pe numere?

Setul clasic pictura pe numere incepatori prezentate este o panza, cu zone marcate pe ea, marcate cu cifre, un set de vopsele si pensule pentru desen.

Seturile luminescente sunt un set special care are o compozitie suplimentara de vopsele luminiscente, luminoase, care se aplica pe o imagine deja finisata. Acest lucru ii confera un aspect spectaculos special in intuneric.

Tablouri combinate cu ceasuri, dar nu desenate, ci cu un mecanism real, functional, care intr-adevar va va arata ora. Aceasta nu este doar o imagine frumoasa, ci si un lucru practic.

Pictura – mandala – are si marcaje pe panza sau carton, dar zonele nu sunt marcate cu numere si, in consecinta, artistul insusi are posibilitatea de a-si alege propriile nuante pentru desen. Aici este important sa va activati imaginatia si sa desenati, iar ceea ce va iesi depinde deja de dvs.

Cum sa colorati imaginile – aici puteti lua la indemana o serie de sfaturi care sunt deja date de mesterii experimentati a stiintelor artistice.

In primul rand, mergem de sus in jos si incepem chiar de la mijloc si trecem la marginile panzei – in acest fel nu veti intinde vopseaua nedorita pe pictura deja finisata cu mainile si manecile.

Exista multe controverse – sa pictati mai intai zonele de acelasi ton sau sa lucrati treptat cu toate culorile? Aici artistul insusi decide cat de convenabil este pentru el, dar cel mai bine este sa pictati peste tonurile deschise si sa treceti la cele mai inchise.

Lucrand cu pictura, o puteti desena pe masa sau pe brate, dar ar fi cel mai bine sa cumparati cel mai simplu si mai ieftin sevalet pentru pictura.

Cand vopsiti, stergeti cu o carpa umeda de fiecare data, trecand de la culorile mai deschise la cele intunecate. Mai bine, puneti langa dvs. un borcan cu apa si, cand schimbati culorile vopselei, clatiti carpa in borcanul cu apa.

Daca vopseaua este foarte deschisa la culoare, puteti picta peste panza in 2-3 straturi, dar cu o culoare inchisa, aplicarea unui singur strat este suficient.

Nu va fie teama ca nu o sa va ajunga vopsea – producatorul le pune adesea in set cu o oarecara marja, cu exceptia faptului ca in triptice acest lucru poate deveni o problema. Dar vopseaua poate fi diluata cu apa si, prin urmare, isi poate creste volumul.

Cand lucrarea este gata, lasati-o sa se usuce timp de o zi si dupa aceea asigurati-va ca o acoperiti cu lac, care trebuie lasat sa se usuce o zi.

Si deja unde va veti agata creatia este decizia dvs.

Previous post 10 pasi simpli pentru a deveni un antreprenor de succes
Next post Acum stiu cum sa completez aspectul dormitorului meu