Cărucioare clasice ieftine – unde și cum le găsești?

Să descoperi lumea alături de copilul tău este una dintre minunile vieții care nu vor conteni să îți aducă bucurie și pace în suflet. Bucuria copilului care descoperă un fluturaș sau o floare frumos colorată, care îți arată cu degetul spre ceva ce nu știe cum se numește încă – acestă bucurie va rămâne cu tine mereu și nimeni nu v-a putea să ți-o ia vreodată. Cu toate acestea, ieșitul la plimbare cu cel mic s-ar putea să fie una dintre cele mai scumpe activități, având în vedere faptul că ai nevoie de un cărucior pentru copii, o geantă pentru scutece, scutece, hainuțe de schimb pentru orice eventualitate, mâncare, apă, un biberon dacă cel mic este foarte mic și câte și mai câte.

Cărucioare clasice ieftine – unde și cum le găsești?

Noi, însă, ne dorim să vă spunem un secret pe care ne-am dori să îl fi aflat când am devenit părinți: cărucioarele nu trebuie să coste o avere ca să fie de cea mai bună calitate.

Există un cărucior perfect pentru orice etapă din viața celui mic. Din acest motiv, dacă vei cheltui o mulțime de bani de fiecare dată când copilul tău devine mai mare decât permite căruciorul, s-ar putea să nu fie convenabil pentru tine.

În plus, unii părinți nici nu își doresc mai mulți copii, motiv pentru care aceste cărucioare vor fi folosite o perioadă scurtă de timp din viața copilului și apoi vor fi îngrămădite într-un dulap, date la prieteni sau aruncate la gunoi. Și atunci ne întrebăm: care este rostul să dai cine știe câte mii de lei pe un cărucior care, după doi ani, va fi prea mic pentru copil?

Ei bine, nu are niciun rost. Iar noi suntem aici pentru a vă explica de ce cărucioarele din selecția Kidiko.ro sunt extraordinar de calitative, fără să coste o avere.

Cărucioare clasice ieftine – Kidiko.ro

Așadar, iată de ce echipa noastră de părinți recomandă cărucioare clasice ieftine de la Kidiko.ro:

Roți de cauciuc pentru stabilitate

Cărucioarele standard ieftine din selecția Kidiko sunt extrem de stabile. Acest lucru se datoarează faptului că roțile sunt făcute din cauciuc, ceea ce le face să treacă ușor peste obstacole de tip pietriș, pavaje sau terenuri neasfaltate. În plus, am avut o grijă extra să fie prezentă o bază mai lată, tot din același motiv, cel al stabilității.

Suport pentru picioare ajustabil

Suportul pentru picioare este important atât pentru copiii foarte activi, care se mișcă de colo-colo când sunt așezați în cărucior, cât și pentru copiii mai calmi, care reușesc să adoarmă în timpul plimbărilor pe afară, oferindu-le susținere, ca să nu le atârne picioarele de ici-colo, ridicând riscul de a-i trezi din somn. În plus, le oferă o poziție corectă a picioarelor, fără să pună presiune, din cauza mișcărilor, pe coloana celui mic.

Copertină extensibilă cu vizor

Copertina extensibilă este un accesoriu obligatoriu în ceea ce privește cărucioarele pentru copii, în special vara, însă este indicat să o folosiți în orice zi însorită, indiferent de anotimp. Pielea adulților este obișnuită cu expunerea la soare, însă cei mici se vor arde imediat dacă optați pentru un cărucior fără copertină.

De aceea, oricât de ieftin ar fi un cărucior standard, este important să fie accesorizat cu o copertină. Dacă dispune și de un vizor, prin care să îl puteți observa pe cel mic, acesta va fi cu siguranță un avantaj.

Husă de ploaie pentru extra protecție

Primăvara și toamna în România sunt două anotimpuri tare imprevizibile. La prânz putem avea temperaturi foarte ridicate, pe când după amiază am putea să ne confruntăm cu ploi torențiale și temperaturi reduse. Acest lucru este cu atât mai puțin de dorit cu cât se poate întâmpla o schimbare de vreme și temperatură exact atunci când sunteți la plimbare cu cel mic. Din acest motiv, este indicat ca atunci când alegeți un cărucior clasic ieftin, să aveți grijă să fie dotat și cu o husă de ploaie. Rolul huselor de ploaie nu este doar de a oferi impermeabilitate și protecție împotriva stropilor de apă, ci și să mențină o temperatură călduță înăuntrul ei, pentru a-l feri pe cel mic de frig și, prin urmare, de răceli.

Sistem calitativ de frâne

Nu în ultimul rând, cărucioarele standard ieftine din selecția Kidiko se bucură de sisteme de frâne de ultimă generație, pentru ca tu să stai liniștit că cel mic este mereu în siguranță.

După cum vedeți, există și cărucioare ieftine care pot să ofere toate caracteristicile unui cărucior scump. Scump nu înseamnă întotdeauna mai bun, așa că vă invităm să aruncați o privire asupra cărucioarelor standard ieftine de pe Kidiko.ro, magazinul nostru preferat pentru copii.

Previous post Alegeti intotdeauna mobilier de calitate
Next post 4 modele de trandafiri pomisor pe care sa-i plantezi in gradina ta