Avantajele acoperişurilor metalice Rufster, fabricate în România

Tabla tip ţiglă metalică şi-a făcut de câţiva ani loc în topul preferinţelor românilor ca material de bază pentru construcţia acoperişurilor.

Design-ul modern şi multitudinea de modele, durata mare de viaţă şi garanţia oferită de producători sunt numai câteva dintre avantajele minunate pe care acest produs le oferă.

1. Acoperişurile metalice Rufster sunt ușoare

Vorbind despre structură, acoperișurile din tablă tip ţiglă metalică au o greutate relativ redusă, astfel încât pereţii casei nu sunt supuşi la un efort prea mare de susţinere. Astfel, acoperişurile metalice sunt recomandate inclusiv pentru renovări de case vechi, cu o structură de rezistenţă a pereţilor mai slabă.

2. Durată lungă de viaţă

Acoperișurile metalice marca Rufster sunt foarte rezistente, cu o durată de viaţă estimată la 40-50 de ani, în funcție de model. Observăm cum fenomenele meteorologice devin tot mai extreme, de aceea este foarte important să ne asigurăm deasupra capului un acoperiş care să reziste cât mai bine la grindină, ploi puternice şi zăpezi abundente, precum şi la vânt extrem. Te poţi baza pe acoperişurile Rufster în toate aceste situaţii!

3. Eficienţă energetică

Banii investiţi pentru instalarea unui acoperiș metalic Rufster pot fi recuperați din costurile lunare de încălzire. Acoperișurile metalice conferă o bună izolaţie termică, ţin căldura înăuntrul casei, astfel încât pot reduce costurile de incălzire pe timp de iarnă cu valori cuprinse între 10-25%.

4. Montaj uşor şi rapid

Materialele din care sunt confecţionate acoperişurile metalice se îmbină rapid și sunt astfel foarte ușor de instalat. Persoanele cu experiență le pot instala foarte repede. Rufster asigură montajul prin echipe proprii de meseriaşi specializaţi în montaj acoperişuri din ţiglă metalică.

5. Materiale reciclabile

Acoperișurile metalice sunt considerate o alternativă mai ecologică deoarece sunt realizate din oţel  inoxidabil 100% reciclabil.

6. Costuri de întreținere reduse

Țigla metalică pentru acoperiş nu necesită mentenanţă periodică precum alte materiale care se pot rupe la vânt, sfărâma la grindină sau decolora la soare. Acoperişul metalic nu generează costuri de întreţinere!

7. Design modern, atractiv

Gama de țiglă metalică Rufster cuprinde 4 modele disponibile în zeci de culori diverse, inclusiv nuanțe lucioase și mate, foarte atractive și de impact vizual.

8. Rezistență la foc

Țigla Rufster este rezistentă la temperaturi înalte datorită materialelor folosite care au o clasă bună de protecţie la foc. Acest lucru poate fi deosebit de important în zonele predispuse la incendii.

9. Impermeabilitate la ploaie și zăpadă

Țigla Rufster este impermeabilă la ploaie și zăpadă datorită modului în care panourile se întrepătrund și deoarece suprafețele sunt dure și alunecoase. În plus, tonurile întunecate ale acoperișurilor metalice se încălzesc rapid la soare chiar şi pe timp de iarnă, asigurând topirea rapidă a zăpezii.

10. Livrare rapidă

Fabrica Rufster are o capacitate de producţie de peste 7,3 milioane de metri pătraţi pe an, cu 20 linii de producţie automate. Producţia este orientată pe bază de comenzi transmise din teren sau în funcţie de necesarul pe care îl au revânzătorii, astfel încât beneficiarii au avantajul de a primi marfa executată special conform cerinţelor proiectelor, fără pierderi sau surplusuri de materiale, livrată în cel mai scurt timp pe şantier, gata de a fi pusă în operă.

PREZENTARE VIDEO RUFSTER

Previous post Nu-ți mai place bucătăria? Are nevoie de o pată de culoare?
Next post Grădinamax păreri despre ce trebuie să faci azi pentru o grădină mai frumoasă la anul