Aparatul de Tras Tablă Spot Welder 4200: Un Must-Have Pentru Reparațiile de Caroserie Auto

Reparațiile de caroserie auto au intrat într-o nouă eră datorită Spot Welder 4200 de la Hilmann, un instrument trifazic de ultimă generație. Cu un microprocesor intern și un panou de comandă digital, această mașină ușurează munca mecanicilor și mărește eficiența atelierelor. În această recenzie, vom detalia caracteristicile excepționale ale acestui produs, vândut de compania de încredere Toolsboxservices.

Specificații și Funcții Cheie

Microprocesor Intern și Panou de Comandă Digital

Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale Spot Welder 4200 este microprocesorul intern care ajustează automat parametrii de sudură. Astfel, mecanicul poate concentra pe precizia și calitatea lucrării, fără să își facă griji în legătură cu setările tehnice.

Funcții Multiple de Sudare

Aparatul poate suda în puncte, indrepta tablele, îndepărta lovituri mici și mari, și chiar încălzi tabla pentru a-i conferi fermitate sau maleabilitate. Cu Spot Welder 4200, varietatea de intervenții posibile este uluitoare.

Accesorii Incluse

Pachetul Spot Welder 4200 include numeroase accesorii: ciocan inertial pentru tras tablă, clema de masă, și o trusă cu o gamă largă de electrozi și saibe. Aceasta înseamnă că, indiferent de sarcina de lucru, ai toate uneltele necesare la îndemână.

Date Tehnice

  • Sursa de alimentare: 380V
  • Curent maxim de ieșire: 4200 Amp
  • Curent nominal de ieșire: 3000 Amp
  • Dimensiuni: 35x23x21 cm
  • Greutate: 26 Kg

Recomandare

Spot Welder 4200 este un investiție inteligentă pentru orice atelier auto care ia în serios reparațiile de caroserie. Cu funcționalitatea sa multiplă și parametrii de sudură optimizați, acest aparat ridică standardul pentru eficiență și calitate.

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de tras tablă de înaltă calitate, nu căutați mai departe. Spot Welder 4200 de la Toolsboxservices este soluția pe care o căutați.

Cu piese de schimb și toate accesoriile considerate consumabile disponibile, acest produs nu este doar o achiziție inteligentă, ci și o investiție pe termen lung.

Previous post Deratizarea in zonele industriale: prevenirea daunelor structural
Next post Cum să-ți optimizezi site-ul pentru mobil și să obții rezultate remarcabile în SEO De ce optimizarea SEO pentru site-uri mobile-friendly este esențială în era digitală